Gratis Charmelia® Pink bij Bloomer

Geniet van deze Charming Beauty!

Nee, het is geen gewone alstroemeria!

Ontmoet je Charmelia®, de prachtige bloem van Together2Grow, een van onze favoriete kwekers. Net als je denkt dat je alles wel hebt gezien, is er een nieuwe snijbloem die je hart steelt. Maak kennis met Charmelia®: elegant, sierlijk, rijk aan bloemen, chique solo in een vaasje, maar ook heel charmant als teamspeler in een gemengd bouquet. Nieuwsgierig geworden? De komende weken ga je een mooie bos ontvangen, helemaal gratis. Samen met Together2Grow, stelt Royal van Zanten dit voor jullie beschikbaar, hulde!

Het enige wat je moet doen, is in januari bij ons bestellen, de rest gaat vanzelf!

Foto door Bloomer

Charmelia® heeft een zeer gezond vaasleven, laat haar bloemen niet vallen en ook het blad blijft uitzonderlijk lang goed, waardoor er lang van haar genoten kan worden. is voor een trendy nieuwkomer.

Charmelia® wordt aangevoerd met mooie, open bloemen waardoor er direct kleur zichtbaar is, wat door consumenten erg  aantrekkelijk wordt gevonden.

Alles aan Charmelia® is vriendelijk en vrouwelijk. Het groen is zacht en sierlijk, de bloemen zijn fris roze en wit, met een beetje groen. Hoe verder in de bloei, hoe meer roze er te zien is. Deze nieuwe snijbloem is op veel manieren in te zetten. Een enkele tak in een mooi vaasje toont goed de mooie bloemen en aparte vorm, maar Charmelia® is ook goed gezelschap in een gemengd arrangement. Door de vele vertakkingen is het een prima vuller en de kleur heeft genoeg pit om op een goede manier op te vallen.

Jouw ervaring met Charmelia®

We zijn erg benieuwd wat je van het product vindt! Hieronder staat een link naar een korte enquete over je Charmelia® boeket. Het wordt enorm gewaardeerd als je deze voor ons invult! 🙂

Ga naar de enquête
Ga naar de enquête

WIN! Lunch samen met de kweker en Bloomer in de kas, tussen de Charmelia’s®

Wil jij met de kweker kennismaken? Zien met eigen ogen hoe deze beauty uitgroeit tot een ware prinses? Doe dan mee met onze win-actie! Maak een mooie, creatieve of opvallende foto van de bloemen die je in januari gratis ontvangt bij een bestelling.
Upload deze op Instagram en tag de volgende accounts daarin:

  • @rvzbreeding
  • @together2grow_alstroemeria
  • @bloomer.flowers

Uit alle inzendingen kiezen wij (uiteraard blind!) 3 winnende bloemisten, die samen met ons gaan lunchen tussen de bloemen!

Super lang houdbaar

We weten het, dat zeggen er wel meer. Maar deze Charmelia® doet het echt. Het bewijs zie je hieronder. Bekijk het super gave filmpje en overtuig jezelf. Zet de bos Charmelia® dan ook eens thuis neer, in plaats van in de winkel. Om te zien hoe het product zich ontwikkelt. Wij weten zeker, je gaat enorm verrast zijn.

Wil jij meer van al dit moois? Check de website. Uiteraard bestel je deze prachtige bloemen gewoon bij Bloomer in de shop. Enjoy! We zien jullie foto’s graag voorbij komen. Vergeet ze niet te uploaden, om kans te maken op een waanzinnige lunch op een bijzondere plek!

Ga naar de enquête
Ga naar de enquête

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!