Kweker In De Kijker

Het verhaal achter de kweker komt nu naar de bloemist

Het verhaal van de kweker

Van de kweker voor de bloemist. Een uniek concept waar bloemisten gratis gebruik van kunnen maken. Met kweker in de kijker kan de consument zien waar het prachtige product vandaan komt, en wat het verhaal achter de bloem is.  De consument wil in deze tijd namelijk transparantie hebben over het product en de herkomst van een product kunnen achterhalen.

Maar er is meer. Zo schrijft elke kweker die in de kijker staat verschillende blogs over het leven op de kwekerij, en wat er allemaal nodig is om de kwaliteit van het product tot ongekende hoogte te brengen. Alle blogs van de kweker zijn te vinden op kwekerindekijker.nl.

In het jaar 2019 staan er in totaal 4 kwekers in de kijker. Bloomer verzorgt alleen de distributie van al het promotiemateriaal. De kwekers hebben de input geleverd, het is dus echt hún verhaal. Het promotiepakket dat vanaf 11 maart wordt verstuurd naar alle Bloomisten, bestaat uit een flyer, een flyerhouder en posters van de kweker die op dat moment in de kijker staat.  Geef het materiaal een mooie plek in je winkel én bestel de producten van de kweker tijdens de actie maand súper voordelig in de shop van Bloomer!

Vertel het prachtige verhaal van het product aan de consument

Geef consumenten het verhaal mee. Dat geeft directe meerwaarde aan het product. Er is enorm veel passie, technologie en natuur aan te pas gekomen. Is een gerbera nog duur als je weet dat hij langzaam in 10 weken uitgroeit tot een knappe verschijning? We zijn het verplicht om met elkaar de consument op te voeden.

Klondike Gardens is de eerste Kweker In De Kijker

In de eerste periode van kweker in de kijker staat het verhaal van Klondike Gardens centraal. Tom en Ruud van Leeuwen zijn samen eigenaar van de kwekerij.

Al sinds 1984 telen zij de mooiste gerbera’s. Het is vader Van Leeuwen die begon met het bedrijf in Berkel en Rodenrijs. Inmiddels hebben zij daar twee locaties met een totale oppervlakte van maar liefst 42.000 m2.

Het was ook vader van Leeuwen die de naam Klondike bedacht. Voordat hij de kwekerij begon heeft hij een periode in Canada gewerkt, in de regio Klondike. 1896 werd daar goud gevonden, en werd Klondike de plek waar duizenden goudzoekers hun geluk beproefden. Eenmaal terug in Nederland kreeg de kwekerij ook die naam: onze ‘goudmijn’ van minigerbera’s.

Meer weten? Kijk op kwekerindekijker.nl of vraag er naar bij onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!