Biologisch druivenhout van Westlandse bodem!

SKAL gecertificeerd en van nostalgische waarde!

Westlandse druif, helaas ten onder door gebrek aan vrijwilligers

Een begrip in Westland en omstreken.¬†Themapark de Westlandse Druif. Wie kent ze niet? Vele van onze klanten heeft wel eens een ’tissie druiven’ ontvangen, ter gelegenheid van een jubiluem op ontvangst van een certificaat.

Helaas is het themapark gesloten, vanwege het gebrek aan vrijwilligers. Super zonde, maar met de jongste vrijwilliger van 76, was het niet meer rendadel om het open te houden. Toen we dat als vaste klant hoorden, werd het tijd om daar iets aan te doen.

Foto door Bloomer

Dan helpen we ze nog even met het laatste stukje…

Tijdens de opendag konden bezoekers alle inboedel van de Westlandse Druif kopen. Maar de kas en de druiven staan er nog. Daar zagen wij een win-win situatie. Biologisch druivenhout voor onze klanten, een financiele impuls voor de vrijwillgers die er altijd jarenlang keihard hebben gewerkt.

Voor onze Duurzame bloemisten, scoor deze druiventakken snel en zorg dat jij je biopunten voor dit jaar nog even flink bijschroeft! Vanaf nu verkrijgbaar in onze Bloomershop.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!