Meld je nu aan voor een Meet & Greet met bloemenkwekers!

Vind jij het als bloemist reuze interessant om een uniek kijkje bij de kweker in de kas te nemen? Zo ja, dan hebben we leuk nieuws! Wij organiseren maar liefst 2 Meet & Greets bij diverse bloemenkwekers en we zouden het hartstikke leuk vinden als jij erbij bent!

Wat houdt een Meet & Greet in?

Tijdens een Meet & Greet gaan we op bezoek bij verschillende kwekerijen. Kom erachter hoe een plantje uitgroeit tot het mooiste bloemetje, welke specifieke teelttechnieken er ingezet worden en hoor het persoonlijke verhaal van de kweker aan. Wedden dat jij je ogen gaat uitkijken?! Oja, wij zorgen voor de koffie, iets lekkers en verzorgen de gehele lunch 😉

Bij welke kwekers gaan we op bezoek?

Maandag 18 september 2023
Montana Lisianthus + Opti-Flor

De dag start met een rondleiding bij Bloomer. Daarna wordt het magisch en worden al jouw zintuigen geprikkeld. Je krijgt een kijkje in de kas van een Lisianthus kweker en een Orchideeën kweker. Dit belooft een waar kleurenspektakel te worden!

Maandag 25 september 2023
Holstein Flowers + SK Roses

Ook deze dag begint met een rondleiding bij Bloomer. Je gaat op ontdekkingsreis in de kassen van Holstein Flowers en SK Roses. Je ontdekt de eindeloze varianten van de Gerbera en de beauty van de Avalanche rozen.

Aanmelden Meet & Greet

Wil jij bij één of meerdere Meet & Greets aanwezig zijn? Leuk! Klik op de onderstaande button om je aan te melden. Je kan je aanmelden t/m 11 september 2023. Wees er snel bij, want vol = vol.