Win een Masterclass met Laura Groen van Maakmeester

Wil je graag meer leren over de Hortensia, ben je gek van Hortensia’s of wil je hier een uniek pronkstuk mee creëren? Dat komt goed uit, want bij Bloomer maak je kans om een supergave Masterclass met Laura Groen van Maakmeester te winnen.

Winactie Masterclass met Laura Groen van Maakmeester

Optie 1. Shop tussen 7 t/m 11 augustus 2023 minimaal 50 Hortensia’s in de Bloomer webshop. Je bent dan automatisch geselecteerd voor de winactie.

Leuk weetje: In de week van 7 t/m 11 augustus 2023 bieden wij een MEGA assortiment aan Hortensia’s in onze webshop aan. Probeer nieuwe soorten en maak direct kans om te winnen. Dubbel feest!

Optie 2. Maak een bloemcreatie waarbij de Hortensia hét pronkstuk is. Stuur jouw foto vóór 27 augustus 2023 naar ons toe via onderstaande button of stuur per e-mail naar [email protected].

Hortensia

Over Maakmeester

Laura Groen schept kunst, in welke vorm dan ook. Dit doet ze al jarenlang samen met Richard van der Meijs onder de naam Maakmeester. Dit bedrijf is dé creatieve partner in het moderne ambacht. “Wij zijn dagelijks bezig met het ontwerpen en realiseren van alle vormen van presentaties. Van idee tot compleet concept. Van een complete beursstand tot fotografie voor brochures en social media. Van inrichting van showrooms en presentatieruimtes tot de aankleding van een huisshow. Altijd op een professionele, eigenzinnige en opvallende manier, met als resultaat een consistente en herkenbare uitstraling van je bedrijf en of merk.”

Info Masterclass

Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan is dit het voorlopige dagprogramma:

Datum Masterclass: maandag 11 september 2023
Locatie: Pico Bello Hortensia, Wilgenlei 18, 2665 KN Bleiswijk

10:30 – 11:00 uur : Ontvangst bij Pico Bello Hortensia
11:00 – 12:00 uur : Rondleiding in de kas
12:00 – 12:30 uur : Lunch
12:30 – 14:00 uur : Masterclass o.l.v. Laura Groen
14:30 uur : Einde incl. goodiebag

Veel plezier

&

wellicht tot ziens op de Masterclass!