LOVA Living On Lava

Een unieke combinatie van lavasteen en een extreem natuurlijk plantje

Honderden jaren terug in de tijd…

Ga in gedachten eens terug naar honderden jaren geleden. Vulkanen behoorden tot het straatbeeld. Een klein stukje van die geschiedenis kun je vandaag de dag in huis halen. Verras je klanten met een unieke combinatie van lavasteen (de voedingsbodem) en een extreem natuurlijk plantje. Haal letterlijk een stukje natuur in huis. Tikkeltje vreemd oogt het wel, you love it, or you hate it. Wij zijn er in ieder geval weg van! Er zijn zes soorten verkrijgbaar, en wij bieden ze ook aan in de mix, per 4!

Easy care

Doordat de lavasteen in een waterdicht stenen bakje staat, is het super makkelijk te onderhouden. Je zorgt er voor dat het bakje altijd een laagje water bevat, het liefst regenwater, zonder kalk. Anders is er het risico dat de steen wat wit gaat uitslaan. Verder hoef je niets te doen! In de donkere maanden een klein beetje voeding bij het water en je LOVA straalt het hele jaar door!

Verkrijgbare soorten

PUNCTATUM, DIVERSIFOLIUM, DAVALLIA, PLATYCERIUM, ASPLENIUM, SCHEFFLERA, nu in de plantenshop bij Bloomer!

Bron foto’s: LOVA

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!