Waanzinnig nieuws voor onze Bloomisten!

Het meest gave assortiment van Parfum Flower Company, bij Bloomer. Vanaf 1 februari vind je bij Bloomer een uniek assortiment, van het super fraaie palet aan geurende rozen en tuinrozen. Daarnaast brengen we jou elke dag de mooiste David Austin rozen. Allemaal vers geleverd. Vandaag bestelt is morgen in huis! In samenwerking met Parfum Flower Company, kunnen wij ze voor twee vaste prijzen leveren. We kunnen wel stellen dat we enorm trots zijn dat wij deze exclusieve rozen van Parfum Flower Company op deze manier mogen leveren. Tsja, als je roept dat je het leven van Bloomisten leuker en makkelijker wilt maken, zul je het moeten waarmaken ook!

Bloomer krijgt direct van Parfum Flower Company de mogelijkheid het volledige assortiment te leveren. Dat doen we uitsluitend op aanvraag. Standaard zul je elke week in onze shop zo’n 15 wisselende varianten vinden. Vandaag bestellen, is morgenochtend in je winkel. Dat -we verzekeren je- ga je nergens anders vinden!

Weet jij nu al dat je een bruiloft hebt in mei of augustus? Bestel ze dan nú alvast bij Bloomer. Tegen een vaste prijs!

Bloemengroothandel Parfum Flower Company

Foto by Parfum Flower Company

Laten we het eens hebben over het verhaal van Parfum Flower Company. Het is hun missie om de meest bijzondere rozen ter wereld te vinden en via de bloemist naar de consument te brengen. Puur om het mogelijk te maken de bloemist te verrassen met de meest bijzondere rozen.

Ze bieden je een ervaring (oh my, bekijk de video in de header maar…) die elke verwachting overtreft. Wij zijn fan en super trots dat wij jou de mogelijkheid bieden, om voor een vaste prijs te beschikken over deze florale juwelen.

Volg onze vrienden van Parfum Flower Company op Instagram voor meer inspiratie.

Jaarrond een vaste prijs…

Je kent ons inmiddels een beetje. We doen het graag anders. Bovenal beter voor onze Bloomisten! Met onze vrienden van Parfum Flower Company hebben we een vaste prijs afgesproken, jaarrond. Zo weet jij nú al wat die David Austin rozen voor de bruiloft in mei of augustus gaan kosten. Dan weet je dus precies waar je aan toe bent. Heerlijk toch?

LET OP!

Deze knapperds zijn zeer exclusief. Het is belangrijk om te weten dat deze tuin- en geurende rozen anders behandeld dienen te worden dan gewone rozen! Super delicaat, maar ook kwetsbaar. De bloem is van zichzelf erg zacht. Door zijn geur en zachtheid is de vaasduur minder lang dan bijvoorbeeld Hollandse rozen.

Door de omgeving waarin de roos wordt geteeld, kan geen 100% zuiverheid worden gegarandeerd, het plukken van slechte bloemblaadjes van deze rozen is heel gebruikelijk en wordt door Parfum Flower Company ook geadviseerd.

Klik dan hier, je komt meteen in de juiste shop terecht!

Bloemengroothandel Parfum Flower Company

Foto by Parfum Flower Company

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!