Soms heb je van die onontdekte pareltjes

Gelukkig zit Nederland er vol mee. Je moet ze alleen zien te vinden. Bij Bloomer hebben we précies zo’n parel ontdekt! Deze kweker heeft de perfecte omstandigheden voor de super populaire tillandsia’s. Zijn stekkas voor Araucaria’s heeft de perfecte luchtvochtigheid en warmte, dé ideale omstandigheden voor deze frisse, volle groene slierten.
Het mooiste is, als jij jouw doos bestelt, wordt hij vers opgehaald bij deze kweker. Want in zijn kas voelen deze groene rakkers zich op hun best! Dus waarom zouden wij ze daaruit halen, als het nog niet nodig is?
Na aankoop kun je deze wortelloze plantjes het beste uitleggen en ze wekelijks even met een spuit bevochtigen. Dan houden ze het maanden vol!

Een leuk feitje is dat (zie foto hieronder in de gallerij!) het rechter plukje de grootte is waarmee de kweker begint. Na een jaar ontspannen hangen in deze warme natte ruimte is het uitgegroeid tot een wilde bos! Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen!

Je vind de tillandsia per kilo in onze shop! Bestel nu en krijg ze vers geleverd. Zo doen we dat bij Bloomer. Ondertussen zoeken wij verder naar dit soort mooie pareltjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.