Welkom TokkeTok Studio

Nu verkrijgbaar bij Bloomer!

Tokkewie?

Joke Vande Gaer, Belgische vriendin van Bloomer. Zij is de dame achter TokkeTok Studio. Bloemen zijn haar passie, net als mooie materialen. En laten we daar bij Bloomer nou óók van houden! #MATCH

Vandaar dat we van Joke en haar producten gecharmeerd zijn. In dit artikel kun je foto’s vinden, de samenstellingen van de kaart-pakketjes én de link naar de producten in de webshop.

Op haar Instagram account zie je Joke haar meest fraaie foto’s. Je wordt er hebberig en erg blij van:). Daarvoor gebruikt ze –we zijn vereerd!–  onze bloemen. Bij Bloomer houden we ervan als talenten onze producten nóg mooier worden maken. Elke dag opnieuw worden we geïnspireerd door onze klanten en partners en dat delen we graag met onze Bloomisten.

bestel ze direct in de shop!
bestel ze direct in de shop!
Online Bloemengroothandel Bloomer

Foto by TokkeTok Studio, flowers by Bloomer Flowers

We kennen allemaal de saaie en brave kaartjes die je bij veel bloemenwinkels tegen komt.  Joke is het frisse tegengeluid. Haar kaartjes zijn met zorg ontworpen, simpel en eenvoudig, maar júist daarom zo fraai. Het mooie, haar kaartjes komen pas écht tot leven met een fantastische bloem erin. Zo kun jij als bloemist het aantal momenten van bloemcadeau’s vergroten!

Die kaartjes, wow!

Pak eens een ander kaartje dan die standaard ‘proficiat’ kaartjes. Met deze kaartjes steel je sowieso de show! Voor een feestje, verjaardag, of gewoon zomaar. TokkeTok Studio brengt ze via Bloomer bij jou. Verkrijgbaar in 6 varianten. We verkopen ze per 5 enveloppen, elke envelop bevat 2 kaartjes. Dus per koop heb je 10 kaartjes!
Verkrijgbaar in:

Happy Birthday
Love you
Cheer up
Hooray!
Just Because
Hello lovely

Damn, die vaasjes!

TokkeTok Studio ontwikkelt niet alleen fraaie kaartjes voor in je winkel, maar ook mooie cadeaus om weg te geven. Zo kun je ook een houten houder scoren mét kaart en minivaasje, zodat je klant nog langer kan genieten van de bloem en de kaart. Een super mooie eyecatcher voor in elk interieur. Elke keer anders, want je de bloem verversen en zelf het kaartje wisselen. Verkrijgbaar met standaard 1 kaartje per houder:

Love you
Hooray!

bestel ze direct in de shop!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!