Bloomer biedt als
plantengroothandel de mooiste planten

Word klant bij Bloomer!

Plantengroothandel

Bij Bloomer verkopen wij als online bloemengroothandel niet alleen de allermooiste bloemen aan bloemisten in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2018 verkoopt Bloomer ook de mooiste planten, waarmee we dus officieel ook een plantengroothandel zijn. 2-in-1, wel zo makkelijk met inkopen. En nee, niet alleen makkelijk want wij werken met de grootste passie voor de beste prijs én kwaliteit. Allemaal om het voor jou als bloemist nog leuker en makkelijker te maken ❤️

Plantengroothandel
Plantengroothandel

Leuk, maar welke planten verkopen jullie dan?

Ons totaalassortiment aan bloemen, planten en accessoires is wisselend per seizoen, per week en zelfs per dag. Zo bieden we een standaard assortiment, maar zijn er ook tal van exclusieve parels te vinden in de Bloomer webshop. Ons plantenassortiment is de afgelopen jaren zo uitgebreid dat bijna elke soort wel verkrijgbaar is.

 • Kamerplanten groen
 • Kamerplanten bloeiend
 • Tuinplanten
 • Perkplanten
 • Grassen
 • Bollen
 • Mixplanten
 • Arrangementen
 • Terrariums

Zoek je een specifieke plant die niet te vinden is in onze Bloomer webshop? Geef ons dan een belletje en we doen ons stinkende best om het voor je te regelen. Zo zijn we!

De mooiste planten bestellen

Wil jij de mooiste planten bestellen bij Bloomer? Wij zeggen: geweldig! Wel even een korte check… Ben jij een bloemist met een fysieke winkel of een creatieve bloemstylist met een KVK-nummer in de bloemen- en plantenhandel? Yes, dan behoor jij tot onze doelgroep! Of we ook daadwerkelijk bij jou bezorgen? Dat ligt eraan. Doe hier de postcodecheck.
Heb je je geregistreerd als klant? Gefeliciteerd, je kan gelijk beginnen met shoppen in ons bloemen- en plantenparadijs! Let dan wel even op wanneer je dat doet, want elke online shop heeft zijn eigen shoptijden. Wij leveren vervolgens ‘s nachts in jouw bloemenwinkel. Onze 3 standaard leverdagen zijn:

 • Maandag op dinsdag
 • Woensdag op donderdag
 • Vrijdag op zaterdag

Bestel je voor de eerste keer planten in de Bloomer webshop? Laat ons even weten hoe het ging en wat je van de kwaliteit vindt. We vinden het namelijk heel belangrijk dat je uiterst tevreden bent!

Plantengroothandel

Zeker zijn van de beste kwaliteit planten

Als we zeggen dat onze planten vers zijn, dan betekent dit ook écht vers. Wij selecteren met zorg de beste planten, direct bij de kweker. Bloomer zit namelijk gevestigd in het hart van de sierteelt: het Westland. Door de korte lijnen met talloze topkwekers om ons heen, wordt de beste kwaliteit gegarandeerd.

Je kunt altijd bij ons terecht

Of je nu op zoek bent naar planten, bloemen of accessoires, bij ons kun je altijd terecht. Want bij ons vind je alles onder één dak. Er zijn geen minimale inkoopeenheden, geen minimaal bestelbedrag of minimale bestelgrootte. Wij beleveren iedere grote én kleine bloemist en we zijn er dus ook voor jou. Bij Bloomer gaan wij heel persoonlijk te werk en dat werkt heel fijn. Waarom? Omdat we een gezamenlijke passie hebben: bloemen en planten!

Benieuwd naar ons plantenassortiment?

Wil je meer informatie over ons concept en onze werkwijze? We leggen het je graag uit!

Word Bloomer klant!

Even een korte check: Ben jij bloemist met een fysieke winkel of een creatieve bloemstylist met een BTW- en/of KVK-nummer in de bloemen- en plantenhandel? Yes, dan behoor jij tot onze doelgroep!

Fantastisch dat je ook interesse hebt in de bloemen van Bloomer!

We zijn erg nieuwsgierig met we we het genoegen hebben. Je kunt ons eenvoudig je gegevens laten weten door ze hieronder in te vullen. We zullen je dan zo snel mogelijk bellen om kennis te maken en ons concept uit te leggen. Tot binnenkort!

Alle velden moeten worden ingevuld, tenzij anders vermeld