Bloomer heeft ook de mooiste planten.

Plantengroothandel

Bij Bloomer verkopen wij als online bloemengroothandel de allermooiste bloemen aan bloemisten in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2018 verkoopt Bloomer ook de mooiste planten, waarmee we dus officieel ook een plantengroothandel zijn. 2-in-1, wel zo makkelijk met inkopen. Wij werken met de grootste passie en gaan voor de beste prijs en kwaliteit. Allemaal om het voor jou als bloemist nog leuker en makkelijker te maken ❤️

plantengroothandel

Leuk, maar welke planten verkopen jullie dan?

Ons totaalassortiment aan bloemen, planten en accessoires is wisselend per seizoen, per week en zelfs per dag. Zo bieden we een standaard assortiment, maar zijn er ook tal van exclusieve parels te vinden in de Bloomer webshop. Ons plantenassortiment is de afgelopen jaren zo uitgebreid dat bijna elk soort wel verkrijgbaar is.

 • Kamerplanten groen
 • Kamerplanten bloeiend
 • Tuinplanten
 • Perkplanten
 • Grassen
 • Bollen
 • Mixplanten
 • Arrangementen
 • Terrariums

Zoek je een specifieke plant die niet te vinden is in onze Bloomer webshop? Geef ons dan een belletje en we doen ons best om het voor je te regelen!

De mooiste planten bestellen

Wil jij de mooiste planten bestellen bij Bloomer? Wij zeggen: geweldig! Wel even een korte check… Ben jij een bloemist met een fysieke winkel of een creatieve bloemstylist met een KVK-nummer in de bloemen- en plantenhandel? Yes, dan behoor jij tot onze doelgroep! Of we ook daadwerkelijk bij jou bezorgen? Dat ligt eraan. Doe hier de postcodecheck.

Heb je je geregistreerd als klant? Gefeliciteerd, je mag nu officieel shoppen in ons bloemen- en plantenparadijs! Elke online shop heeft zijn eigen shoptijden. Dit hebben we voor jou in een overzicht geplaatst. Wij leveren jouw bestelling ‘s nachts in jouw bloemenwinkel. Als jij jouw winkel ’s morgens opent, staat het voor je klaar. Onze 3 standaard leverdagen zijn:

 • Maandag op dinsdag
 • Woensdag op donderdag
 • Vrijdag op zaterdag

Bestel je voor de eerste keer planten in de Bloomer webshop? Laat ons even weten hoe het ging en wat je van de kwaliteit vindt. We willen namelijk dat je uiterst tevreden bent!

Zeker van de beste kwaliteit planten

Als we zeggen dat onze planten vers zijn, dan betekent dit ook écht vers. Wij selecteren met zorg de beste planten, direct bij de kweker. Bloomer zit namelijk gevestigd in het hart van de sierteelt: het Westland. Door de korte lijnen met talloze topkwekers om ons heen, wordt de beste kwaliteit gegarandeerd.

Je kunt altijd bij ons terecht

Of je nu op zoek bent naar een bloemengroothandel of een plantengroothandel, bij ons kun je altijd terecht. Er zijn geen minimale inkoopeenheden, geen minimaal bestelbedrag of minimale bestelgrootte. Wij beleveren iedere grote én kleine bloemist. Dus we zijn er ook voor jou. Bij Bloomer gaan wij heel persoonlijk te werk. Waarom? Omdat we een gezamenlijke passie hebben: bloemen en planten!

Benieuwd naar ons plantenassortiment?

Bekijk onze planten

Of ben je stiekem ook wel nieuwsgierig naar ons bloemenassortiment?

Bewonder onze bloemen

Wil je meer informatie over ons concept en onze werkwijze? We leggen het je graag uit!

Neem contact op met onze klantenservice

Nog geen eigen Bloomer account? Maak er direct één aan!