Bloomer heeft ook de mooiste planten.

Plantengroothandel

Dat Bloomer al een tijd de goedkoopste bloemengroothandel van Nederland is, wist u wellicht al. Maar dat Bloomer sinds een tijdje ook de goedkoopste plantengroothandel van Nederland is, is wellicht nieuw voor u. U leest het goed, Bloomer verkoopt sinds 2018 ook planten.

We veranderen dus van een online groothandel in bloemen, naar een online groothandel in bloemen en planten. Wat onveranderd is en blijft, is de passie voor prijs en kwaliteit. Zo verkopen we nog steeds alleen maar de allermooiste bloemen en dit doen we natuurlijk ook met de planten.

plantengroothandel

De goedkoopste Plantengroothandel

Wil jij nou bestellen bij de plantengroothandel van Nederland? Let dan wel even op wanneer je dat doet. Onze planten hebben namelijk één dag nodig om bij jou in de winkel te komen. Heb jij de planten tussen 13:00 uur en 19:30 uur besteld, dan leveren wij overmorgen de planten bij jou in de winkel. En als je nou voor het eerst planten besteld, laat ons even weten hoe het ging en wat je van de kwaliteit vindt. Zoals we ook al deden met onze bloemen, zijn ook de planten in onze webshop volledig inzichtelijk voor iedereen gemaakt. Wij hebben namelijk niets te verbergen en zijn trots op de kwaliteit. Hierdoor hoef je pas in te loggen nadat je het eerste product hebt geselecteerd.

De beste planten voor de allerbeste prijs.

De 7 zekerheden die je van Bloomer gewend bent, gelden ook gewoon wanneer we het over onze plantentak hebben. Te beginnen met onze eerste zekerheid, namelijk dat Bloomer altijd euro’s goedkoper is. Sterker nog, speciaal hierom hebben we een laagste prijsgarantie ingesteld. Deze laagste prijsgarantie telt dus naast de bloemen ook voor de planten.

De tweede zekerheid heette eigenlijk ‘voor al jouw bloemen’, deze moeten we dus nu wat aanpassen naar planten. Dus, Bloomer is er voor al jouw planten. Mis je iets of hebben we iets niet in ons assortiment? Laat het ons weten!

Vers is ook écht vers, wij selecteren met zorg de allerbeste planten direct bij de kweker.
Zekerheid nummer 4 is ook vrij duidelijk. Niet tevreden, geld terug. Wij vinden dat namelijk niets meer dan logisch. De 5e uit de rij is ‘jouw wensen staan centraal’. Wij passen ons graag aan naar jouw wensen. We zijn nieuwsgierig naar je mening. Geef het door, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn.

En nummer 6 en 7 hebben eigenlijk eenzelfde boodschap. Je hebt bij Bloomer, of je nou op zoek bent naar een bloemengroothandel of een plantengroothandel, geen minimale inkoopeenheden, geen minimaal bestelbedrag of minimale bestelgrootte. Je kunt bij ons altijd terecht.

Nog geen eigen Bloomer account? Maak er direct één aan!

Account aanvragen