Is jouw winkel al Valentijn-ready? Doe mee met de Bloomer Valentijnsdag Contest!

Love is in the air! Althans, bijna…. Heb jij jouw winkel al helemaal Valentijn-ready gemaakt voor de meest romantische dag van het jaar?

Bloomer heeft een nieuwe contest in het leven geroepen. Wij zijn op zoek naar de mooist versierde bloemenwinkel met het thema Valentijnsdag. Heb jij een liefdevolle etalage gecreëerd waar menig bezoeker mee op de foto wil? Of heb jij jouw winkel zodanig liefdevol aangekleed dat er bij elke klant een echt wow-effect ontstaat? Doe dan mee met de Bloomer Valentijnsdag Contest!

Hoe doe je mee?
Tag Bloomer in jouw foto op Instagram of stuur één of meerdere foto’s naar ons toe via [email protected]. Meedoen kan t/m zondag 20 februari. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw gedecoreerde winkel in Valentijnsdag-sferen, oeh la la…!

De winnaar wordt maandag 21 februari bekend gemaakt en wint de enige echte Bloomer goodiebag!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.