OK Plant

Bedrijf: OK Plant
Gevestigd in: Westland
Staat bekend om: Phalaenopsis

Wil jij een kijkje achter de schermen nemen bij een van de succesvolste consumentenmerken in de planten business? Op maandag 10 januari 2022 organiseren wij een Meet & Greet bij het lifestylemerk Kolibri Company. OK Plant is de overkoepelende organisatie waar de Meet & Greet zal plaatsvinden.

Tijdens de Meet & Greet krijg je o.a. een rondleiding in de kas en ontmoet de gezichten achter het merk. Vol enthousiasme wordt jou alles vertelt over de Orchideeën, de vetplantjes en de bijpassende accessoires. Wedden dat je naar huis gaat met heel veel informatie en inspiratie?

De kers op de taart is het maken van jouw eigen samenstelling van een Orchidee, een plantje, bijpassende potten, een accessoire en een dienblad. Dit cadeau is een mooi aandenken van de Meet & Greet.

Wil je meer weten over Kolibri Company? Wij hebben eerder een blog geschreven met alle ins en outs. Je leest er hier alles over.

Kolibri

Ja, ik wil een Meet & Greet met OK Plant

Het is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is ons te laten weten waarom jij graag de Meet & Greet wilt winnen. Doe dit vóór dinsdag 28 december en je maakt automatisch kans.

Stuur het naar [email protected]

🎉 De 5 lucky bastards worden dinsdag 28 december bekend gemaakt.

Dat is nog eens leuk de feestdagen ingaan!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Something is wrong.
Instagram token error.
Volg @bloomer.flowers
Volg @bloomer.flowers

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS