Bloemenbaas met inkopers kwaliteiten

Omdat je ervan houdt het verschil te maken!

Onze klanten zijn bloemisten die elke dag uitkijken naar de allermooiste bloemen die jij voor hen inkoopt. Want dat is wat we doen: de fraaiste bloemen zoeken, verpakken en 100% beschermd afleveren. Daar worden onze klanten blij van. En daar mag jij aan meewerken!

Hoe ga je ons helpen?

Die ‘cadeautjes’ voor de bloemisten beginnen bij jou. Jij hebt een ongekende neus voor kwaliteit. En natuurlijk voor een goede prijs. Je koopt in op de veilingen én rechtstreeks bij de kwekers. Hoe verser, hoe beter. Jouw werkdag begint vroeg, want je bekijkt eerst de mooiste bloemen die vers zijn aangevoerd, in de loop van de middag ben je klaar.

Je hebt…

  • Je kunt onderhandelen en relaties opbouwen als de beste.
  • Heb je kennis van de markt dan kun je meteen aan de slag. Zo niet, dan leiden we je intern op zodat ook jij elke dag voor onze klanten het verschil kunt maken. We hebben genoeg ervaren bloemenbazen die jou het vak graag leren!
  • Een flexibele opstelling. Omdat we drukke tijden kennen, werken we soms wat langer door om alles klaar te krijgen. Bijvoorbeeld rond Valentijn of Moederdag. Je stroopt dan je mouwen op en zet je schouders eronder. Van maandag tot en met vrijdag ben je beschikbaar; in de weekenden vrij.
  • Liefde voor bloemen, vanzelfsprekend. Want bloemen maken je blij!

Wat bieden wij jou?

Elke week een prachtige bos bloemen natuurlijk, want we delen onze liefde graag. Maar zonder gekheid: we zorgen goed voor je, middels onze cao. Daarnaast staan we overal voor open. Overtuig ons dat jíj onze nieuwe bloemenbaas bent en we komen er altijd uit.

Waar ga je werken?

We zijn gevestigd op bloemenveiling Royal FloraHolland in Naaldwijk. Samen met collega’s ga je de uitdaging aan om elke dag vol energie de allermooiste bloemen in te kopen.

Is dit jouw baan?

Reageer snel via vacature@bloomer.nl en wie weet hoor je binnenkort bij ons jonge team!

We horen graag van je.

Groet,

Team Bloomer

ps. we vinden het niet fijn als we worden gebeld of gemaild voor acquisitie, we zijn liever druk met onze klanten!