Coördinator chauffeurs

fulltime

Onze bloemisten kijken elke dag uit naar de allermooiste bloemen en planten. Want dat is wat we doen: de fraaiste producten der natuur direct van de kweker 100% verpakt en 100% beschermd afleveren. Dat doen we in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Onze servicelevel is extreem hoog én we zijn persoonlijk. Best knap voor een internet-only organisatie. We doen het graag anders dan de traditionele bloemengroothandels. Doe je met ons mee?

Hoe ga je ons helpen?

Onze fanbase groeit hard. Het aantal bloemisten wordt elke week meer. Dus het aantal routes en chauffeurs groeit mee. Om onze bezorgingen tijdig en efficiënt te laten verlopen, plan jij elke dag de meest ideale routes, voor de levering als wel voor de personeelsplanning en de kosten!

Jij krijgt de verantwoording over onze chauffeurs. Je motiveert, enthousiasmeert en zorgt ervoor dat het team als geheel sterker wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Jij plant de onderhoudsbeurten in met onze garages, zodat ons wagenpark in topconditie blijft, net als onze chauffeurs!

Je hebt…

  • Je (basis)kennis van logistieke processen en ervaring met het planning van transport.
  • Autoriteit, zodat het team van chauffeurs één aanspreekpunt en mentor hebben.
  • Een hoge mate van zelfstandigheid, je werkt in een team, maar kunt je eigen boontjes doppen.
  • Een verantwoordelijkheidsgevoel waar je u tegen zegt. Alle processen heb jij onder controle. Inzicht in de kosten, efficiency, en het resultaat.
  • Een oplossing gerichte instelling. Er kan wel eens een bus pech krijgen, een ongeval etc. Met jouw oplossing zorg je alsnog dat onze bloemisten tijdig geleverd krijgen!
  • Betrokkenheid is voor jou vanzelfsprekend. Zowel richting onze bloemisten, als binnen het team.
  • Een voorliefde voor perfectionisme, afspraak is afspraak. Je zorgt voor een fantastische afhandeling van de leveringen met jouw chauffeurs.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, want we kennen drukke dagen in de bloemensector. Daardoor werk je soms wat langer door om het werk met elkaar af te krijgen.
  • Zin om te knallen. Want we werken hard aan de toekomst van ons bedrijf, dus stilzitten is er niet bij. Je bent bereid te groeien, net als wij. Ons bedrijf groeit hard en jij gaat er makkelijk in mee en je wilt ontwikkelen en doorgroeien in je functie.

Wat bieden wij jou?

Vrijheid en een baan waarin verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zorgen dat jij je eigen ding kunt doen. Geven we je een opdracht, laten we het aan jou over. Je legt verantwoording af aan de logistiek manager.

En elke week een prachtige bos bloemen natuurlijk, want we delen onze liefde voor het product graag. Maar zonder gekheid: we zorgen goed voor je, middels onze cao Bloemen- en plantengroothandel. Daarnaast staan we overal voor open. Overtuig ons dat jíj onze nieuwe held bent en we komen er altijd uit.

Waar ga je werken?

Bij het leukste bloemenbedrijf van Europa, in een jong team! Op onze vestiging op bloemenveiling Royal FloraHolland in Naaldwijk gebeurd het.

Is dit jouw baan?

Reageer snel via vacature@bloomer.nl en wie weet hoor je binnenkort bij ons jonge team!  Wil je meer weten of  heb je vragen? Bel dan met Boudewijn via 0800-BLOOMER.

We horen graag van je.

Fleurige groet,
Team Bloomer

We vinden het niet fijn als we worden gebeld of gemaild voor acquisitie, we zijn liever druk met onze bloemisten!