Bloemen en planten glittergekte!

De bloemen en planten glittergekte is losgebarsten! Gelukkig is dat toegestaan met Kerst en Oud & Nieuw. We gaan over de top met glitter, metallic, goud en diverse andere kleurbehandelde producten!

Skimmia metallic

Skimmia is een ijzersterke struik met hele kleine bloemetjes in de vorm van sierlijke bolletjes. Deze plant is makkelijk te verven en daarom is deze in vrijwel elke kleur verkrijgbaar. Van knalkleuren als Cerise Diamond, Metallic Blue en Red Diamond tot tinten die perfect bij Oud en Nieuw passen, zoals Copper, Champagne en Antique Gold. Oja, en mocht je op zoek zijn naar winters sfeertje, dan kan je gaan voor Silver of Frost Diamond. Magisch!

Craspedia

Wat zijn ze toch leuk! Craspedia staat bekend als het vrolijke, gele bolletje op een kale steel. Door haar uiterlijk logischerwijs ook wel trommelstokje of drumstick genoemd. In de natuurlijke vorm al best bijzonder en geverfd nog knallender. In kleurbehandelde vorm is Gold of Rose Gold fraai voor het oog, maar met de Bling Bling X-mas Mix heb je echt een shiny uitblinker te pakken!

Grevillea Ivanhoe

Grevillea Ivanhoe is een struik met diep gekartelde bladeren en roze bloemen die wat weg hebben van een haarborstel. De sierlijke takken met fijne zigzagvorm zorgen voor speelse zwierigheid in boeketten. Naast Rose Gold heb je de Grevillea Ivanhoe ook in het zwart, cerise, oranje en tal van andere feestelijke tinten.

Tillandsia glitter

Van dit schattige luchtplantje wordt vaak gedacht dat ze geen water nodig heeft. De Tillandsia bevat echter kleine schubben, die eruit zien als haren. Hierdoor kan het plantje water opnemen. De Tillandsia houdt er daarom van om 1 á 2 keer per week besproeid te worden met water via een plantenspuit. En dan het liefst opgevangen regenwater, want dit bevat natuurlijke mineralen.

Wij zijn verliefd op de Tillandsia Gold, maar ook de zilveren versie of die met sneeuw is perfect voor deze winter.

Pinus Silver Crest Snow

Haal het Oostenrijkse gevoel in huis met de Pinus Silver Crest Snow! Dit besneeuwde boompje doet het zowel binnen als buiten goed als decoratieve eyecatcher. Geen liefhebber van sneeuw? We hebben ook de natuurlijke groene versie voor je beschikbaar. Ho ho ho!

Echeveria Christmas

De Echeveria is een makkelijke, sterke en stevige vetplant. Hij komt oorspronkelijk uit Mexico, waar hij gewend is aan veel zonlicht dus veel water heeft ‘ie niet nodig. Speciaal voor de feestdagen heeft de Echeveria een christmas make-over gekregen. Zo hebben wij de geverfde plantjes beschikbaar in de kleuren goud, zilver, rood en koper. Houd je meer van glitter? Dan raden wij de Christmas versie aan, deze is doordrenkt van de glinsterende sparkles!

Hippeastrum bollen

De welbekende Hippeastrum bollen zijn een ware must voor de decembermaand. De wax bollen zijn voorzien van een laagje was en hebben we in de versies met en zonder wortels. Het kleurenpalet is eindeloos, bedenk een kleur en het is er! Geen fan van de feestelijke tintjes? Dan hebben we ook natuurlijke versies, als bol in pot of als arrangement. De losse bollen zet je neer op een mooi plekje en dan is het wachten geblazen. Ze hebben geen water nodig, alleen een beetje geduld tot er aan de vaak lange steel een prachtige bloem tevoorschijn komt…!

Nog een beetje extra glitter

Hoe leuk is het als je bloemwerk of een plant net dat beetje extra kan geven rondom de feestdagen? Denk aan kerst bijstekers, accessoires van Daan Kromhout, kerstballen of winter decoratie. Mocht je iets zoeken wat niet in onze shop staat of heb je advies nodig? Onze klantenservice ondersteunt je waar nodig!