Valentijnsdag: All you need is love… & flowers

Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren en dat doe je met bloemen! Hoe commercieel het ook is, bloemen maken AL-TIJD blij. Er valt veel te kiezen en juist daarom is het mooi als jouw klanten tevreden de winkel verlaten met een ultra romantisch boeket dat matcht met hun geliefde. Wij geven je volop inspiratie!

Roos Red Naomi – pure liefde

Om te beginnen mag de bekendste en mooiste rode liefdesroos niet ontbreken. De Red Naomi is mooi vol, intens rood van kleur en gloeit van sensualiteit. Niet voor niets is deze beauty de meest gekweekte rode roos in Nederland. De prachtige bloem is hét klassieke symbool van pure liefde!

Geprepareerde rozen in box

Langer genieten van rozen? Kies dan geprepareerde rozen. Deze bloemen zijn gedroogd en hebben een speciale behandeling gekregen, waardoor ze maanden tot enkele jaren mooi blijven.

Tip: de kopjes van de rozen kan je gemakkelijk verwerken in bijvoorbeeld een mooie head box. De ideale verrassing met een super-de-luxe uitstraling waar men lang van kan genieten.

Ranonkel Cloni – romantiek ten top

De Ranonkel Cloni heeft veel grotere bloemen dan de ‘standaard’ Ranonkel. Wanneer de knop open bloeit word je zeer aangenaam verrast met een gigantische bloem, bestaande uit tientallen laagjes van zachte bloemblaadjes. Adembenemend!

De Ranonkel Cloni is beschikbaar in romantische, zachte pasteltinten, maar ook in hippe, felle kleurtjes.

Phalaenopsis plant / stelen

Voor Valentijnsdag zoek je het met de Phalaenopsis altijd in de juiste hoek. Deze oogstrelende sierbloem laat met haar imposante, vrouwelijke en tropische looks elk hart sneller kloppen.

Wil je de Orchidee in bloemvorm? Dan krijg je één of meerdere stelen met 25 bloemknoppen, geleverd in een mooie doos. We bieden de Phalaenopsis ook als plant in een tray of in een royaal arrangement.

Dianthus Rainbow mix – een en al kleurenpracht

Denk je aan anjers, dan denk je waarschijnlijk aan felle en intense kleurtjes. Met de Dianthus Rainbow mix heb je een en al kleurenpracht te pakken! De bloemen hebben sierlijke franjes en zijn licht geurend. De anjer staat symbool voor verlangen, hartstocht en romantiek, dus de perfecte bloem voor Valentijnsdag.

Hippeastrum dubbelbloemig – Wow statement

De Hippeastrum is niet alleen een favorietje tijdens Kerst, maar is ook het perfecte Valentijnsdagcadeau. Met name de dubbelbloemige versie. Deze variant wordt speciaal gekweekt om meerdere bloemen per stengel te produceren met per bloem meerdere lagen aan bloemblaadjes. Dat maakt samen een schitterend statement! De Hippeastrum is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Wij zijn groot fan van de Flaming Amadeus en Pretty Nymph!

Anthurium Pink – zoetsappig!

De Anthurium is herkenbaar aan de vlezige bloei-aar (spadix) en het hartvormige schutblad (spatha). De grote bloem is ideaal om te gebruiken als speelse vulling in bloemwerk. Qua kleur kan je veel kanten op, maar de zoetsappige roze tinten, zoals de Pink Cristina en Farao Salmon, zijn echte eyecatchers voor een liefdevol Valentijnsdagboeket.

Rosa Kordana potroos – wat een cuties!

De romantische roos kan ook als plant cadeau worden gegeven. Denk aan de Rosa Kordana. Deze potroos tovert dan geen enorme bloem tevoorschijn, maar wel eentje met de uitstraling en kwaliteit van haar grote zus. Door dit formaat zijn ze makkelijk hanteerbaar in de huiskamer of als terrasplant. Van deze soort zijn er twee versies beschikbaar: Kordana (kleine roos) en Kordana Grande (iets grotere knop).

Glamoureuze Gloriosa – hoogwaardig en onderscheidend

Om hoogwaardig bloemwerk een exotisch, sierlijk en exclusief tintje te geven, kies je voor de Gloriosa Exotic Pink. De fragiele steel tilt een bijzondere, weelderige bloem met zes gegolfde kroonbladeren. Een echt high end product die de aandacht trekt!

Wij staan met liefde voor je klaar!

De periode voor Valentijnsdag heb jij het als bloemist extra druk. Daarom willen we je graag laten weten dat we voor je klaar staan. Heb je advies nodig of zoek je specifieke producten? Neem contact met ons op en onze klantenservice en inkopers gaan met alle liefde voor je aan de slag.

Bloomer wenst jou heel veel succes met alle voorbereidingen voor Valentijnsdag!