Dit wil je niet missen…maandag 4 & 11 maart

Twee inspirerende sprekers vertellen jou alles over trends in kleur, interieur en fotografie

We got you something awesome!

We hebben de leukste job die er is. Elke dag bezig zijn met de mooiste bloemen en planten. Mensen blij maken. Zo starten we het nieuwe jaar met twee masterclasses, samen met de top uit de floral- en design industry.

We trappen af met de thema’s:

  • Trends in kleur
  • Interieur
  • Fotografie/Instagram

Onze twee sprekers Theo-Bert en Dorien halen hun kennis en inspiratie uit de mode- en interieurbranche. Deze sectoren hebben een enorm effect op de bloemenbranche, daarom is dit onderwerp zo interessant! Praktische handvatten, inspirerende voorbeelden, twee sprekers van topklasse én uiteraard een handgebonden boeket maken, gebaseerd op de trends uit de presentaties. En de locatie, die is magisch…

Kortom, hier moet je bijzijn.

Oh my, is het al maart?

Bekijk het programma
Bekijk het programma

Het is een voorrecht met de meest talentvolle mensen en bloemisten te mogen werken. Daarom stellen we kort ons team van deze Masterclass aan je voor. In deze blog lees je alles over het programma, de locatie, kosten én de teamleden.

Foto door Theo-Bert Pot, een huiskamer om jaloers op te zijn

Mister Nice Stuff Collector, Theo-Bert Pot

Bloomervriend van het eerste uur. Steengoede grafisch ontwerper met een gouden hart. Naast zijn design-studio die hij runt met zijn compagnon Isabel van de Velden (net zo’n topper!) is hij zeer actief als interieurstylist. Materialen, meubels, accessoires en bovenal kleuren zijn ingrediënten waarmee Theo-Bert indrukwekkende creaties maakt. Zijn woonkamer krijgt elke maand een andere kleur, van plafond tot de wanden. Fotografie is zijn passie. Hij is winnaar van de VT Wonen Blog award en je kent hem van TV, waarbij hij interieur metamorfoses aanpakt bij het TV-programma BinnensteBuiten. Te gek toch? Overigens, check zijn Instagram maar eens. Theo-Bert is de man die een jaloersmakend huis, interieur, talent en 71.000 volgens heeft… Daarom is hij dé aangewezen man om jullie alles over kleur, interieur en fotografie te vertellen.

Natural Styling, Dorien van de Berg

Als we met iemand graag samenwerken, dan is het Dorien wel. Martha Stewart noemde haar in de TV-uitzending ooit Miss Lily. Wij noemen haar liever Dorien, onze rots in de branding. Op het gebied van trends binnen verschillende trend- en stylegroepen is zij de autoriteit voor ons. Zeer bescheiden, maar boordevol kennis en ideeën. En daarom heerlijk om mee samen te werken. De ruim 40 landen die ze heeft bezocht geven haar een enorm brede achtergrond. We zijn al jaren groot fan van haar. Samen met Theo-Bert en Sofie, maakt zij ons team van winnaars compleet. Zoals ze zelf zegt: Bloemen vertellen míj een verhaal, ik hoef alleen maar naar ze te luisteren’.

Foto Dorien van den Berg, Natural Styling

Foto door Amsterdam Flower School

The Amsterdam Flower School

Founder Sofie kwamen we een jaar geleden tegen op Instagram. Super gave beelden, de meest waanzinnige bloemstukken en topdocenten van all-over-the-world. Bij dit team moét je als bloemist zijnde een masterclass hebben gevolgd. Van editorial tot Ikebana, het aanbod is legendarisch. De locaties zijn adembenemend en Sofie haar visie en passie is er een waar we verliefd op zijn geworden. Wat een topper om mee te werken. Logisch dus dat we haar hebben gevraagd deze productie met ons samen op te zetten, want alleen het beste is goed genoeg.

Binnenkort kun je in de Bloomerwebshop tickets kopen voor de lessen van AFS!

Hoe ziet de Masterclass eruit?

Op maandagen 4 en 11 maart –de meeste bloemisten zijn op maandag dicht– brengen wij jullie bij elkaar.

  • Een waanzinnige locatie in Amsterdam
  • 12:30 uur inloop. We maken kort kennis met elkaar, altijd leuk!
  • start om 13:00 uur. Sofie vertelt jullie over de masterclasses van AFS welke zij met haar team dit jaar aanbiedt en wat haar drijft.
  • Theo-Bert en Dorien overspoelen je met inspiratie, feitjes, trends en toepassingen.
  • Instagram en fotografie komen zeker ook aan bod! We sluiten af met een handgebonden boeket, aansluitend bij de learnings uit de presentaties.

Oh jongens, we hebben er zo’n zin in…

Tegen de klok van 17:30 uur, ga je voldaan en vol goede energie terug naar huis. Of je eet een hapje in een van de vele fijne restaurants van Amsterdam. Je bent er nu toch. Lekker na de files naar huis, wel zo ontspannen.

Foto door Amsterdam Flower School

We hebben beperkte plek…

Om de masterclass voor de deelnemers zo interessant en cosy mogelijk te houden, is de groep niet te groot (max 20). Zo is er voor iedereen voldoende aandacht en ruimte voor interactie. Daarnaast hebben we de kosten zo laag mogelijk proberen te houden, maar ontkomen we er niet aan om een bijdrage te vragen. Via onze shop, de klantenservice of Instagram, boek jij jouw ticket. Zet in ieder geval een groot hart in je agenda op 4 óf 11 maart, scoor je ticket en de voorpret kan beginnen.

Tot dan.
Fleurige groet,
Sofie, Dorien, Theo-Bert & Team Bloomer

Laat die 4 en 11 maart maar komen…

Je snapt, we zijn mega enthousiast… Hopelijk kunnen jullie ook niet wachten! Boek snel je ticket om zeker te zijn van deelname. Wij kijken met ze alle erg uit naar jullie komst.

Tickets kosten €100,00 exclusief BTW voor Bloomerklanten, niet klanten betalen €250,00 ex BTW.

Programma: Trendlezing over kleur, interieur, fotografie, bloemen & planten
+ handgebonden boeket maken

Aanvang: 12:30 uur
Start programma: 13:00 uur
Einde programma: 17:00 uur

Locatie: T.B.A., Amsterdam

Tevens ontvang je een prachtig notitieboekje voor je aantekeningen tijdens de masterclass. Koffie en thee zijn inbegrepen, evenals een hapje om trek de baas te blijven.

Meer weten? Bel met de Chris op 0800-BLOOMER.

Voor tickets, contact onze klantenservice »

Ps. niet boos worden als je de video van de masterclass ziet en spijt krijgt dat je niet bent geweest…:)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!