De Bloomer Agenda 2024 komt eraan!

Weet je het nog? Een tijdje terug hebben we aan onze bloemistenkring gevraagd wat ze extreem handig vinden om te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Een agenda bleek de uitkomst. Jij vraagt, wij luisteren! Et voila, daar was ineens de allereerste editie van de Bloomer Agenda 2023. En we gaan er gewoon mee door, want binnenkort komt de gloednieuwe Bloomer Agenda 2024 eraan. Whoehoe!

Superhandige agenda

De nieuwe editie van 2024 bevat wederom een handig maand- en weekoverzicht, je ziet in één overzicht wanneer de feestdagen en leverdagen zijn en wanneer de bestellijsten online verschijnen. Ideaal om jouw dagelijkse bezigheden in te plannen! Uiteraard willen wij als bloemenliefhebbers volop bloemen in de nieuwe agenda zien. En daarbij hebben we jouw hulp hard nodig!

Bloomer Agenda Contest

Heb jij in de afgelopen maanden magisch mooie bloemcreaties gemaakt die je met iedereen wilt delen? Doe dan mee met de Bloomer Agenda Contest! We ontvangen de mooiste bloemenfoto’s graag vóór 30 september. Doe mee via de volgende link:

Wellicht prijkt jouw wonderlijke bloemcreatie wel in de nieuwe Bloomer Agenda 2024 en krijgt de foto een roemrijk plekje op onze socials en klant inspiratiebord.

We zien de bloemige kunstwerken met liefde tegemoet!