Bloomer inspireert met bloemen op vakbeurs Trendz 2023

Yeah, we did it again! Op 27, 28 en 29 augustus stond Bloomer voor de tweede keer op vakbeurs Trendz in Evenementenhal Gorinchem. Wij vonden het een feestje om met bestaande relaties te babbelen en kennis te maken met heel veel nieuwe bloemisten en bloemstylisten. Het waren drie inspirerende en informatieve beursdagen, waar wij met een zeer positief gevoel op terug kijken!

De meest kleurrijke stand van de beurs

Trendz staat bekend als een walhalla waar elke bloemenliefhebber inspiratie, trends en de laatste ontwikkelingen kan opdoen op het gebied van bloemen, planten, interieur, decoratie en accessoires. Wij hebben op de beurs onze ogen uitgekeken en heel veel bijzonders en unieks mogen aanschouwen. Echt een beleving om al die prachtige stands met fraaie producten te bewonderen!

Tussen alle landelijke, rustieke en behoorlijk donkere stands, was daar op het Bloemen & Planten plein ineens de opvallend roze-groene Bloomer stand. Hallo! De meest kleurrijke stand van de beurs hadden wij voorzien van exclusieve bloemen in allerlei toffe kleuren, hippe planten, accessoires en schitterende zijde stukken. Wat vind/vond je van onze stand?

Bloemenplateau vol met exclusieve bloemen

Als online bloemengroothandel vonden wij het van groot belang om onze werkwijze persoonlijk uit te leggen aan nieuwe klanten, om te luisteren naar de behoeften en wensen én uiteraard ons totaalassortiment live te showen. Onze bloemenspecialist Sari, die je trouwens ook op de klantenservice aantreft, maakte hiervoor de meest sierlijke bloemwerken ter inspiratie. De twee bloemenplateaus stonden gevuld met exclusieve pareltjes in de mooiste tinten. We zetten enkele bloemsoorten op een rij die je in de stand kon bewonderen:

 • Cynara Scolymus
 • Helianthus Sunfil Purple
 • Gladiool Indian Summer
 • Heliconia She Kong
 • Gerbera Spider Honey Diamond
 • Lelie Oriental Couble Roselily Anouska
 • Tuinrozen Wabara / Miyabi
 • Tricyrtis
 • Vanda Leopard Coral

Ja, er werden héél veel zintuigen geprikkeld in de stand. We zijn dan ook ontzettend blij met de vele positieve reacties die we hebben gekregen. Bedankt!

Dagelijks hebben wij in onze Bloomer webshop een divers en uitgebreid aanbod aan exclusieve bloemen. Benieuwd welke dit vandaag zijn? Klik dan op de volgende knop en laat je inspireren door al het moois!

Zijde bloemstukken van Linea Natura Silk

Naast verse bloemen bieden wij ook een droog en zijde assortiment van het kwaliteitslabel Linea Natura. En dat hebben we in de stand laten zien middels prachtige zijde stukken in een roze-achtig herfstthema. Wat hebben we hier gebruikt? Onder meer:

 • Anthurium Pink
 • Dahlia Spider Cafe au Lait
 • Digitalis Pink
 • Angelica Aubergine
 • Rudbeckia Orange

Kletsen onder het genot van een hapje en drankje

Kletsen over Bloomer… daar krijg je trek van! De ambachtelijke macarons van de patisserie, die wij vorig jaar ook op de beurs uitdeelden, vielen zó in de smaak dat we het gewoon nog een keer deden. En ter compensatie hiervan kon men kiezen uit 2 heerlijke smaakjes fruitwater. Of koffie of thee 😉

De genodigden die maandagavond naar de Bloomer Borrel kwamen, werden verwend met allerlei tapashapjes, zoals gevulde eitjes, Spaanse hammetjes en olijfjes. Mmmm!

Inspirerende beursdagen

Wat hebben wij genoten van Trendz! Hopelijk ben jij door het Bloomerteam volop geïnformeerd en geïnspireerd, want uiteindelijk is het onze missie om het leven van elke bloemist en bloemstylist leuker en makkelijker te maken!

Heb jij vragen of wil jij persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder, hiervoor verwijzen we je graag door naar Sari en/of Ellen van de klantenservice.