Moederdag: een bloemenmandje vol met liefde!

Op zondag 14 mei geven we mama speciaal voor Moederdag wat extra liefde. Mooie bloemen mogen uiteraard niet ontbreken. Stop ze in een bloemenmandje en spread the love. Ze heeft het zó verdiend!

Het populairste Moederdagcadeau

Wat geven we mama het liefst cadeau? Uit onderzoek blijkt dat bloemen veruit het meest populair zijn om te geven op Moederdag. Dit is de top 3 aan Moederdagcadeaus:

  1. Bloemen (komt dat even goed uit)
  2. Sieraden
  3. Snoep/chocolade

Wees origineel met bloemen!

Mams zal vast haar lievelingsbloemen hebben, maar hoe leuk is het om haar te verrassen met iets dat ze niet verwacht? Onze bloemenspecialist Sari heeft daarom 10 liefdevolle bloemen voor Moederdag op een rij gezet om jou te inspireren! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Moederdag verrassing

Cadeaus? Check! Hoe nu verder? Moederdag wordt niet voor niets altijd op een zondag gevierd. Maak daar gebruik van door een heerlijk ontbijtje op bed te regelen. Zet allerlei lekkers (croissants, wafels en haar lievelingsdrinken) op een dienblad, versier met lieflijke bloemetjes en surprise!

Wil je mams liever laten uitslapen? Dat zal ze vast heerlijk vinden! Dan verplaats je de verrassing gewoon naar de middag. Met mooi weer maak je er een gezellige picknick van inclusief bloemenmandje met de mooiste bloemen voor de liefste moeder. Oja, en vergeet niet om te zeggen:

Mam, ik hou van jou! ❤️

Dat wordt zó gewaardeerd!

Wist je dat…

de Russische Valentina Vassilyev de moeder der moeders is? Waarom? Tussen 1725 en 1765 is de vrouw 27 keer zwanger geweest, waaruit maar liefst 69 kinderen zijn geboren. Dit waren voornamelijk tweelingen, drielingen en vierlingen. Hiermee staat Valentina bekend als de vrouw die de meeste kinderen ter wereld heeft gebaard. Poe hee, dat moet gezellig druk zijn geweest!