2020 kalender

Afwijkende bestel- en bezorgtijden rondom feestdagen en vakantieperiodes

April

Aangezien wij op vrijdagavond uitleveren, zijn er geen afwijkende shop- of levertijden voor Goede Vrijdag. Zaterdagochtend heb je dus gewoon verse bloemen!

Op deze dag leveren wij geen bloemen uit, net als elke zondag.

Wij leveren dinsdag op woensdag, en woensdag op donderdag. De maandagnacht zullen er dus geen bloemen worden uitgeleverd.

Op Koningsdag leveren wij gewoon uit, zoals elke maandag.

Mei

Op Dodenherdenking leveren wij gewoon uit, zoals elke maandag.

Op Bevrijdingsdag leveren wij niet uit, net als elke andere dinsdag.

Op donderdagnacht 7 mei, leveren wij extra uit, zodat je in de Moederdag week óók de vrijdagochtend bloemen in de winkel hebt! De vrijdag 8 mei leveren we uiteraard ook, voor zaterdagochtend in de winkel.

Hemelvaart valt op een donderdag, de dag waarop wij normaliter ook niet uitleveren. Deze dag wordt er dus niet geleverd.

Op zondagen leveren we bij Bloomer niet, dus vandaag ook niet:)

Juni

Wij leveren op Tweede Pinksterdag niet uit! Op dinsdag verzorgen wij een extra levering, zodat je woensdagochtend wél over verse bloemen kunt beschikken.

November

Geen afwijkende leveringen.

December

We leveren op dinsdagnacht 22 december extra uit. Zodat je in verband met de kerstdrukte woensdag én donderdag over verse bloemen kan beschikken.

Op eerste kerstdag wordt niet geleverd.

Wil jij op dinsdag 29 december bloemen ontvangen? Dan kan dat gewoon.

Bloomer is gesloten op tweede kerstdag. Wij leveren niet uit op tweede Kerstdag. Wil jij op dinsdag 29 december bloemen ontvangen? Dan kun je die gewoon bestellen tot maandagmiddag 17:00 uur.

Er wordt niet geleverd van 31 december op 1 januari.  De eerste levering vindt plaats in de nacht van maandag 4 januari op dinsdag 5 januari.

Januari

Op vrijdag 1 januari worden er geen leveringen gedaan. Eerste levering vindt plaats van maandag 4 op dinsdag 5 januari.

We updaten deze pagina regelmatig met de meest recente informatie, maar daarnaast plaatsen wij deze info, en nog veel meer, op onze Instagram. Volg ons account @bloomer.flowers voor informatie, acties, inspiratie en nog veel meer!

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Volg @bloomer.flowers
Volg @bloomer.flowers