2021 kalender

Afwijkende bestel- en bezorgtijden rondom feestdagen en vakantieperiodes

Februari

Deze week leveren wij extra uit op de nacht van donderdag op vrijdag. Dat betekend dat wij vier keer uitleveren, speciaal voor jouw Valentijns voorbereidingen 😉

Valentijnsdag valt op een zondag, dan leveren wij zoals normaal niet uit. De eerstvolgende levering is weer de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 februari.

April

Aangezien wij op vrijdagavond uitleveren, zijn er geen afwijkende shop- of levertijden voor Goede Vrijdag. Zaterdagochtend heb je dus gewoon verse bloemen!

Op deze dag leveren wij geen bloemen uit, net als elke zondag.

Wij leveren dinsdag op woensdag, en woensdag op donderdag. De maandagnacht zullen er dus geen bloemen worden uitgeleverd.

Op Koningsdag leveren wij gewoon uit, zoals elke maandag.

Mei

Op Dodenherdenking leveren wij extra uit in verband met Moederdag.

Op Bevrijdingsdag leveren wij uit zoals elke woensdag!

Deze week leveren wij 5 nachten in verband met moederdag. Dat betekend dat we de nacht van dinsdag op woensdag en de nacht van donderdag op vrijdag extra leveren zodat je genoeg tijd hebt om je voor te bereiden op moederdag!

Hemelvaart valt op een donderdag, de dag waarop wij normaliter ook niet uitleveren. Deze dag wordt er dus niet geleverd.

Op zondagen leveren we bij Bloomer niet, dus vandaag ook niet:)

Tweede pinksterdag is een wettelijke vrije dag, we leveren de nacht van maandag op dinsdag ook niet uit. Wel leveren we de nacht van dinsdag op woensdag extra uit!

November

Geen afwijkende leveringen.

December

We leveren deze week op 4 momenten uit. De nacht van maandag op dinsdag, dinsdag op woensdag, woensdag op donderdag en donderdag op vrijdag! We leveren de nacht van vrijdag op zaterdag niet uit vanwege de eerste kerstdag.

Op eerste kerstdag wordt niet geleverd.

Wil jij op dinsdag 28 december bloemen ontvangen? Dan kan dat gewoon.

Bloomer is gesloten op tweede kerstdag. Wij leveren niet uit op tweede Kerstdag. Wil jij op dinsdag 28 december bloemen ontvangen? Dan kun je die gewoon bestellen tot maandagmiddag 17:00 uur.

Er wordt niet geleverd van 31 december op 1 januari.  De eerste levering vindt plaats in de nacht van maandag 3 januari op dinsdag 4 januari.

Januari

Op zaterdag 1 januari worden er geen leveringen gedaan. Eerste levering vindt plaats van maandag 3 op dinsdag 4 januari.

We updaten deze pagina regelmatig met de meest recente informatie, maar daarnaast plaatsen wij deze info, en nog veel meer, op onze Instagram. Volg ons account @bloomer.flowers voor informatie, acties, inspiratie en nog veel meer!

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Volg @bloomer.flowers
Volg @bloomer.flowers