Trouwspecialist

Frangipani

Het zou zomaar kunnen dat de naam Frangipani je niet veel zegt, maar als je hem ziet, ben je direct verkocht. Een super fantasierijk bloemetje, bijna onnatuurlijk mooi! Hiermee val je direct op, modern en uniek. Bekijk hem via de link en ontdek dat dit dé perfecte bloem is voor jouw bruiloft! Bekijk hier meer informatie over de Frangipani.

Boeket van de week
Week boeket

Engelse Tuinrozen

Als het klassiek mag zijn, dan zit je met de Engelse Tuinrozen van Bloomer direct goed. Ze zijn een graag geziene gast. Dat is niet verwonderlijk wanneer je kijkt naar de kwaliteit, de prachtige uitstraling en de vrolijkheid die deze bloemen meebrengen. We hebben ze in allerlei kleuren en lengtes. Het is en blijft bij uitstek dé liefdes bloem.  Bekijk hier hoe Engelse tuinrozen de show (korte of lange;) ) stelen!

Lathyrus

Bij lathyrus.nl. weten ze wat sfeer is! De perfecte keus voor je bruiloft! Niemand kan dit lieverdje weerstaan, zowel klassieke liefhebbers als wel de hipster. Zo retro dat hij overal weer kan en mag! In mono of gecombineerd design!

Boeket van de week
Week boeket

Lisianthus

De Lisianthus. Zijn mooie lange stelen en fraaie bloemen zijn elegant en statig. Toch kun je ze ook perfect speels in zetten. Wil jij weten welke soorten wij allemaal leveren? Bekijk ze direct bij de kweker. Wij leveren ze kakelvers bij jou af! Bekijk hier het assortiment.

Primera Fashion Flowers

De wax- en kleurbewerkte Primera Fashion Flowers zijn uniek. In elk opzicht. We kunnen ze namelijk in werkelijk alle kleuren van de regenboog krijgen. Echte rozen worden bewerkt, of je kiest voor artificial rozen, niet van echt te onderscheiden.

Van chocolade tot mintgroen, van oker geel tot bordeux rood. Met besneeuwde toppen of met glitter voor extra blingbling. Zo kun je ze op de bruiloft van Caroline Spoor spotten of op het kerstontbijt bij Gordon. Bekijk alle inspiratie en wordt hebberig op: www.primerafashionflowers.nl

boeketje van de week
Week boeket

Eucharis

Een bijzonder sierlijke bloem. Zijn lange stelen maken hem elegant en zorgen ervoor dat hij in elke enscenering tot zijn recht komt. Omdat de steel geen bladeren heeft, trekt de bloem –trecht- alle aandacht naar zich toe. Laat je overtuigen door eenvoud! Bekijk hier meer informatie over de bloem.

Vanda’s en Phalaenopsis

Enorm populair over de hele wereld. Van sjeiks in het midden oosten tot de famiie Kardashian, Vanda’s en orcideeën zijn immens populair. Voor in boeketten of corsages, de perfecte eyecatcher.

Boeket van de week
Week boeket

Meijer Roses

Zeg je Red Naomi, dan zeg je Meijer Roses. De absolute top in de rode rozen. We sluiten af met deze op en top romantische bloem, omdat we weten dat dit item op geen enkele, maar dan ook geen enkele bruiloft mag ontbreken! Waan je in de wereld van liefde, ontmoet Red Naomi.