Hallo nieuwe plantenshop!

Nieuw assortiment, scherpere prijzen én betere service!

Het ziet er bijna het zelfde uit? Wat is er dan nieuw?

First of all, het assortiment. Voorheen hadden we meer dan 7.000 artikelen op de plantenshop staan. Dat waren er natuurlijk te veel. Zeker omdat je er niet doorheen kon komen, anders dan álles door te bladeren. Het assortiment is terug gebracht tot gemiddeld zo’n 1.000 artikelen, speciaal voor bloemisten.

Wat moet je immers met de keuze uit 125 verschillende witte Phalaenopsisplanten? Precies, dat dachten wij ook! Speciaal voor onze bloemisten hebben wij de kwekers geselecteerd die perfect uitsluiten op jullie verkoopkanaal. Onderscheid, kwaliteit en service. Dát is waar we onze kwekers zelf op hebben beoordeeld en geselecteerd. Dat was overigens best veel werk, maar we zijn dan nu ook super trots op onze nieuwe plantenshop!

Een nieuw gezicht.


Aangenaam, ik ben Paul (lees hier meer over mij!), plantenheld bij Bloomer.
De afgelopen maanden heb ik met het team op de achtergrond hard gewerkt aan jullie nieuwe plantenshop. Vanaf nu is het officieel:) en presenteren we met trots het nieuwe assortiment. Uiteraard hoop ik dat dat jullie dit een net zo goede stap vooruit vinden als wij!

Eindelijk annuleren!

De lang verwachte optie om ook op onze plantenshop te kunnen annuleren is werkelijkheid! Vanaf nu kun jij ook heel gemakkelijk tot 10 minuten ná het kopen van een plant, jouw order nog annuleren. Simpel. Het werkt net zo makkelijk als op onze bloemenshop en het kwekersportaal.

Foto door Unsplash

Vier nieuwe filters!

Elke week maak ik een aantal selecties. Zo selecteer ik elke week het aller tofste assortiment. Altijd in het seizoen, altijd helemaal van nú en altijd van de beste kwekers. Dat doe ik op basis van de 4 volgende filters:

  • Bloomers weekly offer
  • Bloomers weeky specials
  • Bloomers Planet Proof en/of SKAL
  • Bloomers Super Sustainable

Weekly offers

Weekly Offer

Elke week maak ik een selectie van dé prijspakkers die je niet kunt laten staan. Door de samenwerking met onze kwekers, zijn ze super enthousiast om voor jullie mooie aanbiedingen te maken. Deze prijspakkers kun je dus vinden onder de filter ‘Weekly Offers’.

Weekly Special

Daarnaast maak ik elke week een overzicht van de tofste producten die je niet mag missen. Planten van nu, en de hardlopers die je écht in je winkel moet hebben nog vóór ze bij het grote publiek (en de concurrentie) verkrijgbaar zijn. Toch handig dat wij alvast het zoekwerk voor je hebben gedaan! Kortom, wil jij jouw winkel actueel en super trendy hebben, deze categorie wordt je beste vriend!

Planet Proof en/of SKAL

Voor onze Barometer Duurzame Bloemisten en onze andere duurzame klanten heb ik een selectie gemaakt van ‘On the way to Planet Proof’ kwekers én hebben we de enige BIO-plantenkweker van Nederland toegevoegd; GreenBalanz, met prachtige BIO Phalaenopsis. Als Barometer Bloemist kun je jouw hart (en punten!!!) ophalen in deze filter. Uiteraard rekenen we het percentage ook uit op je factuur, zodat we administratief gezien alles netjes op orde hebben.

Super Sustainable

Veel kwekers maken grote stappen richting duurzaamheid (HULDE!). Niet altijd zijn ze ‘On the way to Planet Proof’ of SKAL, maar wél doen ze steenhard hun best. Zo werken ze met minder plastic (bijvoorbeeld geen plastic hoezen meer) maar met kraft of papierenhoezen. Veel kwekers laten het eenmalige plastic-fust achterwegen en gebruiken karton of ander duurzaam materiaal om de planten in te vervoeren. Dat juichen wij natuurlijk mega hard toe, daarom; Super Sustainable, deze selectie kun je met een gerust hart kopen. De mooiste producten én goed voor mens en milieu. Een beter milieu begint immers bij jezelf;).

Toch mis ik iets in het assortiment!

Sure, dat kan atijd! Zoals je van ons gewend bent doen we daar graag iets aan. Laat via onze klantenservice weten welk artikel je mist en ik ga de beste kweker zoeken. Beloven dat het lukt kan ik niet altijd, maar dat ik mijn best ga doen, dat is zeker! Weten hoe je onze klantenservice bereikt? Check onze contact pagina.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!