Alle informatie rondom Valentijnsdag 2024

All you need is love… & flowers! Wat een intens geluk dat wij beiden mogen werken met deze fraaie natuurproducten. En die liefde vieren we natuurlijk op 14 februari. We willen je dan ook graag op de hoogte brengen van alle informatie rondom Valentijnsdag.

Valentijnsdag bestellijst

Wil je zeker zijn van alle benodigde bloemen tegen een vaste prijs? Bestel dan via de Valentijnsdag bestellijst. Deze lijst staat van zaterdag 20 januari t/m zondag 4 februari online in de webshop. Wanneer je via deze lijst bestelt, wordt jouw order in de nacht van maandag 12 februari op dinsdag 13 februari geleverd.

De bestellijst is een slimme uitkomst voor drukbezette bloemisten. Weten waarom?

Extra besteldag en levernacht

Op dinsdag 13 februari zijn de live shops extra geopend en leveren wij jouw bestelling in de nacht van dinsdag 13 februari op woensdag 14 februari.

Valentijnsdagcadeautje

Voor ons ben jij heel speciaal! Daarom verdien jij een heerlijk verwenmomentje voor jezelf. Bestel jij op vrijdag 9 februari, maandag 12 februari of dinsdag 13 februari? Verwacht dan een leuk Valentijnsdagcadeautje in de BloomerBox 😉

Wij staan met liefde voor je klaar!

Wij wensen je heel veel plezier en succes met het blij maken van heel veel verliefde tortelduifjes. Mocht je vragen hebben of heb je bloemenadvies nodig, dan helpen onze enthousiaste dames van de klantenservice je met alle liefde verder.