Dit betekenen de nieuwe product tags in de Bloomer webshop

In de Bloomer webshop hebben we nieuwe product tags toegevoegd. Ben je op zoek naar een goede deal, een biologisch product of juist een exclusieve bloem- plantensoort? Dit is vanaf nu zichtbaar aan het product door de nieuwe tag. Aan de linkerkant van het menu is het ook mogelijk om te filteren op een tag. Elke tag heeft zijn eigen betekenis en daarom leggen we ze graag aan je uit!

Exclusive

Geeft aan dat een product exclusief, uniek en onderscheidend is in haar soort. Anders dan de ‘standaard’ bloem. Een magisch pareltje!

Super exclusive

Dit zijn producten die niet vaak beschikbaar zijn en nu in onze webshop te bestellen zijn.

Super deal

Dit product is nu tegen een mooie actieprijs te koop.

Back in stock

Wanneer een bepaald artikel na een lange tijd van weg geweest weer eindelijk verkrijgbaar is.

New product

Kwekers zijn volop bezig om nieuwe soorten en kleuren te ontwikkelen. Wanneer een soort na uitvoerig testen van hoogstaande kwaliteit is, wordt deze op de markt geïntroduceerd. Wij presenteren dit nieuwe product dan ook graag aan jou via de tag New product. Altijd gaaf om nieuwe soorten in de winkel te hebben en te showen aan jouw klanten!

Handmade

Zie je de tag Handmade? Dit zijn producten die met veel geduld en creativiteit uit mensenhanden zijn ontstaan.

Bio

Bloemisten die duurzaam willen ondernemen kunnen in de Bloomer webshop terecht om een biologisch assortiment in te kopen. Deze duurzame artikelen staan aangegeven met de tag Bio.