Bestellijsten, acties, leverdagen
& een leuk cadeautje voor Valentijnsdag!

Love is almost in the air! Vanwege de drukte rondom Valentijnsdag roepen wij dit jaar niet één, maar twee bestellijsten in het leven en hebben wij een mooie actie voor je opgezet.

Valentijnsdag Pre-order lijst

Wil je verzekerd zijn van al jouw romantische inkopen? Doe dan je bestelling via de Valentijnsdag Pre-order lijst. Deze bestellijst staat van zaterdag 21 januari t/m zondag 5 februari 2023 online in de Bloomer webshop. Jouw order wordt vervolgens in de nacht van 10 op 11 februari geleverd.

Pre-orderlijst
rozen pre order

NIEUW! Rozen Pre-order lijst – ophaalservice

Heb jij vlak voor Valentijnsdag nog de allermooiste rozen nodig tegen een betere prijs? Dan bieden wij jou met de nieuwe Rozen Pre-order lijst de mogelijkheid om de liefdevolle bloemen zelf bij Bloomer op te pikken.

De Rozen Pre-order lijst staat van 21 januari t/m 5 februari 2022 online in de Bloomer webshop. LET OP: wanneer je via deze lijst besteld, dien je de rozen zelf bij ons op te halen.

Ophaalmoment: maandag 13 februari vanaf 13:00 uur tot 19:00 uur.

Actie snijgroen

Op maandag 6 februari 2023 staat ons gehele snijgroen assortiment in de actie. Bestel je op deze dag snijgroen? Dan wordt het geleverd in de nacht van 6 op 7 februari.

Snijgroen
Rozen

Standaard leverdagen

In de dagen vóór Valentijnsdag leveren wij op de standaard dagen:
maandag 6 februari, woensdag 8 februari, vrijdag 10 februari en maandag 13 februari. Er zijn geen extra leverdagen.

Valentijnsdag giveaway

Bestel jij tussen maandag 30 januari en vrijdag 3 februari in onze Bloomer webshop? Dan ontvang jij een heel handig Valentijnsdag cadeautje…!

Vier de liefde! Heel veel succes met alle Valentijnsdag voorbereidingen!

Give away