Te gekke droogbloemen

Bloomer brengt jou de 50 mooiste droogbloemen!

Droogbloemen zijn nu verkrijgbaar bij Bloomer

Bij Bloomer spreken we dagelijks met onze klanten. Ze geven ons tips, verbeteringen, complimenten en doen verzoekjes. Afgelopen weken kregen we meer dan gemiddeld de vraag of we droogbloemen kunnen leveren. Bij Bloomer kunnen we alles, maar we hadden ze nog niet in ons assortiment. Dus, tijd voor actie!

Samen met onze trendwatcher hebben we gekeken naar welke soorten het meest populair zijn. Die hebben we gepakt, plús de soorten waar wij van denken dat ze echt niet mogen ontbreken. Voor onze inkopers was dit natuurlijk een ramp! Normaal werken zij met de meest verse bloemen, direct van kwekers. De gedroogde beauty’s hebben de versgarante van Bloomer al tijden achter zich gelaten;). Daardoor zijn ze wel lang houdbaar, wat voor decoratieve doeleinden natuurlijk erg welkom is.

Vanaf week 39 komen ze bij Bloomer in de shop*! Het assortiment start met 50 soorten, welke we na de eerste maanden gaan evalueren. Laat ons gerust weten welke soorten jij mist of uit ons assortiment helemaal fantastisch vindt! Want het gaat om jullie mening.

*Zoek ze op in de shop onder de groep droogbloemen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!