OK Plant helpt bloemisten met
marge-stijging

Met hun kant en klare concept, verhoog jij je marge en omloopsnelheid!

Om te beginnen, wie is OK plant?

De Westlandse kweker OK Plant teelt al jaren Little Kolibri Orchids. Met hun pot 9 (vakjargon voor de 9 centimeter ompot waarin ze geteeld worden) sluiten ze perfect aan op het kanaal van de bloemist. Geen retail product wat je in de supermarkt vindt, dus super onderscheidend voor onze bloemisten. Vandaar dat we graag met deze mannen en vrouwen werken, samen voor de bloemist! Én, ze zijn Planet Proof (Hooray!)

Wil jij 3 maanden lang, GRATIS dit concept testen?

Samen met OK Plant stellen we 3 maanden deze stelling beschikbaar, aan 5 bloemisten. Omdat wij overtuigd zijn van de kracht van dit concept, komt er een specialist van OK Plant de stelling in jouw winkel opbouwen! Dit geheel kosteloos. Via onze webshop vul jij de stelling met de door jouw gewenste producten. OK Plant biedt met ons nu de Ethnicstijl aan (ze hebben er meer, maar wij kiezen per seizoen een thema). Mee doen en kans maken op deze stelling? Mail jouw motivatie (come on, be creative!) naar [email protected] en wie weet word jij geselecteerd.

OK Plant Litlle Kolibri stelling

Foto door OK Plant

Uitdagend assortiment Phaleanopsis & succulenten

Het assortiment is super gaaf! Elke denkbare kleur is leverbaar en zelfs in bijzondere vormen. Zo leveren ze de Halo’s, met hun herkenbare ronde vorm. Om het de bloemist nog makkelijker te maken, hebben ze een te gekke stelling ontwikkeld. Via onze webshop bestel je de perfect passende kartonnen trays, die je zó in de stelling schuift. Het mooiste moet nog komen…ze maken een compleet pick, mix & style concept, door ook verschillende stijlen potterie aan te bieden. Tot slot kun je niet alleen uit de collectie van Little Kolibri Orchids kiezen, maar maak je het af met de Little Lizard Greens, die de stelling compleet en aantrekkelijk maakt!

Hoe vind ik deze toffe producten?

Simpel, typ in de zoekbalk ‘OK Plant’ en al hun assortiment verschijnt. Zo kun je direct álles van OK Plant vinden. Van de potjes tot de orchideeën en succulenten. Zowel los, als gecombineerd. Ideaal toch? De planten (orchidee en succulent) krijg je netjes geleverd in een kartonnen tray, zodat je die direct in je winkel óf de strakke stelling kan zetten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!