Preferred Suppliers – Anthuriums

Acros

Al sinds 1999 is anthurium kweker Acros gespecialiseerd in het telen van de anthurium Acropolis. Lees meer over dit bedrijf.

Boeket van de week
Week boeket

Anthogether

Anthogether teelt het breedste assortiment met meer dan 40 verschillende soorten en er komen elk jaar weer nieuw rassen bij. Meer informatie, bekijk het hier!

Evanty

Evanty is gespecialiseerd in het telen van de tropische en exclusieve Anthurium. Dit gebeurt op twee moderne productielocaties in Moerkapelle. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over Evanty.

Boeket van de week
Week boeket

Fiore

‘Fiore (Italiaans voor bloem) wil een stap verder gaan in perfectie. Snij-anthuriums met de betrouwbaarheid waar u als klant op rekent’, aldus Fiore op hun eigen website. Dit is dan ook de reden waarom wij graag met hen samenwerken! Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over Fiore.

Kwekerij Florissant

Kwekerij Florissant is een kwekerij met een oppervlakte van 11500 vierkante meter welke zich sinds 2004 bezig houdt met het kweken van pot en snijanthuriums. Klik hier voor meer informatie over Kwekerij Florissant.

boeketje van de week
Week boeket

J van Velden & Zn

Jan van Velden & Zn is een modern snij-anthurium bedrijf en is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige snij-anthuriums. Meer info? Bekijk de volgende pagina!

Leo Kuyvenhoven Anthuriums

Leo Kuyvenhoven is al meer dan 20 jaar jaar gespecialiseerd in Snijanthuriums. Dankzij de klantgerichtheid en natuurlijk de kwaliteit is Leo een preferred Supplier van Bloomer. Klik hier voor meer informatie over Leo Kuyvenhoven.

Boeket van de week