Alle informatie rondom de feestdagen van 2023

It’s almost Christmas! Met de feestdagen in aantocht willen we je graag informeren over de volgende punten.

Kerst bestellijst

Van 2 december t/m 17 december staat de Kerst bestellijst online in onze webshop. Wanneer je via deze lijst bestelt, word jouw order in de nacht van 20 op 21 december geleverd. Zo heb jij gegarandeerd al je benodigde producten in huis. Precies op tijd voor Kerst!

Waarom de bestellijst juist voor bloemisten een slimme uitkomst is? Klik hier en kom alles te weten over de bestellijst.

Kerstcadeau voor jou!

Bestel jij op 11, 13 of 15 december 2023 in de Bloomer webshop? Lucky you, want dan ontvang je bij je bestelling een superhandig kerstcadeautje… Wat dit is houden we nog even geheim, maar elke bloemist kan dit goed gebruiken in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden 😉

Leveringen rondom Kerst

In de weken vóór Kerst leveren wij zoals gewoonlijk in de nacht van:

  • Maandag op dinsdag
  • Woensdag op donderdag
  • Vrijdag op zaterdag

Op 25 en 26 december (kerstdagen) zijn onze Live shops en de klantenservice gesloten. Op woensdag 27 en vrijdag 29 december zijn we wel open en leveren wij uit zoals je van ons gewend bent.

Leveringen rondom Oud & Nieuw

Op maandag 1 januari zijn onze Live shops en de klantenservice gesloten. Op dinsdag 2 januari is een extra besteldag en leveren wij uit in de nacht van 2 op 3 januari.

Bloomer staat voor je klaar!

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben? Wij staan voor je klaar! Sari of Ellen van de klantenservice zijn te bereiken via de telefoon, mail, Whatsapp of via de chat.

Wij wensen je heel veel werkplezier in de aankomende feestperiode!